Ngjarje e rë.nd.ë: Vëllezërit rrihen në varrimin e babait

Ngjarje e rë.nd.ë: Vëllezërit rrihen në varrimin e babait

Gjashtë të p.lag.os.ur janë dërguar në spit.al, ndërsa 10 të tjerë janë a.rre.st.uar pas një sh.er.ri mes vëllezërve në va.rr.imi.n e babait të tyre. Ngjarja e r.ën.dë ka ndodhur të mërkurën në Adiyaman të Turqisë, ku fillimisht në z.ën.kë u përfshinë djemtë e të n.djerit Mehmet Ozer, e më pas edhe nipat e të afërm të tjerë. Përveç gr.ush.te.ve e shq.el.ma.ve, në z.ënk.ë u përdorën edhe th.i.ka.t, ndërsa rregulli e qetësia u vendosën vetëm pas nd.ërhyr.jes së po.lic.isë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

“Hurriyet” raporton se 86-vjeçari Mehmet Ozer kishte pasur një z.ën.k.ë me të birin e tij Jakupin para 3 muajsh. Pas zë.n.k.ës, ky i fundit kishte ndryshuar mbiemrin në gj.y.ka.të, dhe nga Ozer e kishte bërë Kaplan. Pavarësisht m.osma.rrëves.hjeve, ai ishte paraqitur në va.rr.im.in e të atit këtë të mërkurë. Por 4 vëllezërit e tjerë nuk e kanë mirëpritur vëllain dhe nipat që kishin ndryshuar mbiemrin duke nisur një zë.n.k.ë që përfundoi me 6 p.la.go.su.r. I n.djeri u v.ar.r.os vetëm pasi forcat e po.lici.së vendosën qetësinë duke i dhënë fund zë.nkë.s. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE