Ngeli shtatzënë me 7- njakë 20-vite më parë, burri u largua dhe e la të vetme në mes të natës/ Shihni çfarë ndodh me këtë familje 20 vite më pas

Ngeli shtatzënë me 7- njakë 20-vite më parë, burri u largua dhe e la të vetme në mes të natës/ Shihni çfarë ndodh me këtë familje 20 vite më pas

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Ngeli shtatzënë me 7- njakë 20-vite më parë, burri u largua dhe e la të vetme në mes të natës/ Shihni çfarë ndodh me këtë familje 20 vite më pas
Nuk ka gjv më të bukur në jetë kur ju gjeni dashurinë e jetës tuaj. Dhe më pas ju bekoheni me fëmijë, krijoni familje dhe secili prej jush kërkon të japë më të mirën për familjen e tij.

Por, sa herë që mund të pyesim një çift se sa fëmijë do të bëni, shumica përgjigjen jo më shumë se dy.

A e imagjinoni ndonjëherë që në shtátzáninë e parë, një grua pret 7 binjakë?

Për disa mund të jetë një lajm i mrekullueshëm sepse kanë dëshirë të kenë shumë fëmijë, ndërsa një kategori tjetër njerëzish mund të mendojnë se me ardhjen e kaq shumë fëmijëve, jeta do të vësh.tirësohet shumë.

Kjo është historia e një nëne që sapo mësoi se do të kishte kaq shumë fëmijë, kaloi në “qiellin e shtatë”.

Gruaja, e quajtur Bobi MekKogi ishte bashkëshortja e Keni MekKogit. Ishin lidhur dhe martuar prej shumë kohësh por nuk mund të bënin dot fëmijë.

Një ditë, ata vendosën të provojnë metodën e nisemi.nimit artificial, duke shpresuar se shpresa e tyre e vetme do të jepte fryte.

Por, si për çudi çdo gjë shkoi sipas dëshirës së tyre.

Mjekët bënë kontrollet e fundit dhe i dhanë një lajm Bobit që ajo u mrekullua kur e dëgjoi.

Ajo kishte plot 7 fëmijë në bark dhe do të bëhej nëna e pare që do të sillte në jetë një numër kaq të madh fëmijësh.

Edhe pse sfida ishte e madhe dhe jeta iu bë shumë e vësh.tirë, sërish Bobi ia doli mbanë, duke sjellë në jetë 7 bebe shumë të ëmbla.

Ajo kishte planifikuar edhe emrat e tyre duke i quajtur: Keni, Aleksis, Natali, Kelsi, Natan, Brendon dhe Xhoel.

Por, edhe pse gëzimi i fëmijëve ishte i madh, gruaja u përball me shumë sfida dhe vësh.tirësi në jetë pasi në vitin 1997, bashkëshorti i saj nuk mund ta dùrònte dot këtë familje të madhe dhe vendosi të bráktísë familjen e tij.

Gruaja e përballoi këtë fakt dhe u mjaftua vetëm me dhuratën e Zotit dhe vendosi që të gjithë jetën e saj dhe motivimin e saj ta kushtonte rritjes së fëmijëve.

Vetmia e saj ra shumë në sy, ndaj dhe autoritetet vendosën që t’i japin një dorë edhe pse ndihma ishte shumë e vogël.

Ndaj dhe Bobi në dèshpèrim e sipër i shkroi Presidentit të SHBA-vë, asokohe Bill Klinton dhe si për fat letra e saj mbërriti tek ai.

Personalisht Klinton iu përgjigj duke i thënë se ajo nuk ishte e vetme dhe se do të ndihmohej ashtu siç meriton një nënë me aq shumë fëmijë.