Nga Messi te De Jong…; Koeman synon të rikthejë Barçën e Cruyff-it

Nga Messi te De Jong…; Koeman synon të rikthejë Barçën e Cruyff-it

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Nga Messi te De Jong…; Koeman synon të rikthejë Barçën e Cruyff-it.Messi – “Është kënaqësi të kesh një lojtar si Messi në ekip. Me cilësinë e tij, ai do tëgjejë hapësirë në evolucionin e ekipit”.Mesazhet e tij – “Më pëlqen të jem i drejtpërdrejtë dhe të kem një komunikim tëmirë me lojtarët. Unë bëj takime të shkurtra, por e bëj të qartë mesazhin”.

Ndikimi i Cruyff – “Ai është një nga trajnerët, prej të cilit kam mësuar më shumë,veçanërisht gjatë kohës që kaluam së bashku në “Dream Team”. Dhe jo vetëm silojtar, por edhe si trajner. Ideja ime është të luajmë futboll ofensiv dhe të tojmëtituj. Kjo është lozoa që do të përpiqemi të kemi te Barcelona. Ne duhet tëluajmë mirë dhe tifozët katalanas të na shijojnë. Pa dyshim, duam të tojmë, sepsekjo është gjëja më e rëndësishme në futboll. Gjëja më e rëndësishme është ta dish,nëse je trajner, lojtar apo punonjës i Barçës, se je në klubin më të mirë në botë.Askund tjetër nuk mund të gjesh më mirë. Ndihemi shumë me fat, që jemi pjesë ekëtij klubi”.

Filozoa – “Unë jam një trajner që më pëlqen disiplina dhe organizimi i mirë iekipit. Më pëlqen të dominoj lojën, jam hollandez dhe praktikoj futbollin sulmues. Sitrajner, ju duhet ta shijoni futbollin. Ne lluam të luajmë futboll, sepse e duam këtëlojë. Prandaj, nëse jepni gjithçka që keni, edhe me buzëqeshje, është më mirë. Ështëe nevojshme të shijoni dhe të krijoni një mjedis në ekip, në të cilin të gjithë tëmendojnë e punojnë së bashku. Ta bëjnë këtë me lumturi”.

De Jong – “Ai është një lojtar shumë i ri. Performanca që ka treguar deri më taniështë e shkëlqyeshme. Kjo nuk është një ndërmarrje e lehtë për një lojtar të ri, qëvjen te Barça. Ai është një lojtar i së ardhmes për Barcelonën”.

Qyteti – “Unë ndihem në Barcelonë si shtëpinë time. Në vizitat e mëparshme nëqytet më mungonte diçka, sepse nuk kisha ardhur për të punuar për FC Barcelona.Tani jam trajneri i saj dhe ndihem shumë i lumtur”.