Nga e dashura e Martinez te e Inzaghit, këto janë vajzat joshëse që bëjnë bujë (VIDEO)

Nga e dashura e Martinez te e Inzaghit, këto janë vajzat joshëse që bëjnë bujë (VIDEO)

Të dashurat e futbollistëve padyshim që bëjnë jetë luksoze, shkruan Albeu.com.

Ato përfitojnë nga paratë e shumta të lojtarëve dhe ndaj shpesh të dashurat e tyre i janë future modelingut dhe shfaqen mjaft aktive në rrjetet sociale.
Gazeta Dello Sport ka përzgjedhur disa prej tyre ku shfaqen shumë joshëse.
Mirësevini në botën e mrekullueshme të grave dhe të dashurave të njerëzve të sportit.