Nëna Zbulon Pamjet Kur Fëmijët E Saj Ishin Një Hap Larg Vd Ekjes

Nëna Zbulon Pamjet Kur Fëmijët E Saj Ishin Një Hap Larg Vd Ekjes

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Motër dhe vëlla ishin duke bërë një shëtitje në pyll pranë Victorias teksa nëna e tyre i bën një foto nga mbrapa për të fiksuar këtë moment.Por, teksa ka parë fotot pas shëtitjes, nëna ka vërejtur se një moment fëmijet e saj kanë qenë një hap pranë vd ekjes pasi tek këmbët gjendej një prej gjarpërinjve më hel mues të zonës.

Bëhet fjalë për “gjarprin kaf të lindjes”, i cili është përgjegjës për 41% të vd ekjeve prej kafshimit të gjarpërinjve në Australi dhe shkakton arr est kar diak vetëm pak minuta pasi ka futur hel min në trupin e vik timës.Për fat të mirë fëmijët janë mirë, megjithatë ky është një tjetër sinjal ala rmi se prindërit duhet të jenë të kujdesshëm kurdorherë.