Nëna më e vjetër në botë, lind fëmijë në moshën 70-vjeçare

Nëna më e vjetër në botë, lind fëmijë në moshën 70-vjeçare

Omkar Singh nga India Veriore është nëna më e vjetër në botë.

Jjo në vitin 2008, kur ishte 70 vjeç lindi dy binjakë Amritvani dhe Barsat, por fartkeqësisht vajza humbi jetë në moshën 4-vjeçare.

Kjo grua ishte në shënjestër të shumë kritikëve, shkaku i përkushtimit për të lindur binjakë në moshën 70 vjeçare.

E dënuan aktin dhe e kritikuan, megjithatë, ajo ishte e lumtur sepse burri i saj 89-vjeçar Carano, i dha një djalë.

Sot, ajo përballet shumë shpesh me pyetjen nëse është nipi, por me krenari u përgjigjet se është djali i saj gjashtëvjeçar.

“Unë jam gruaja më me fat në botë.

Kjo është e pashpjegueshme”-ka thënë Omkara.

“Unë kam një problem sepse lodhem shpejt.

Është e vështirë që ta ndjek nga pas për ta ushqyer”- tha nëna më e vjetër në botë./InfoKosova/

Shiko Videon: