“Ne nuk merremi me gra dhe fëmijë”; tifozët e Tiranës ndezin supersfidën

“Ne nuk merremi me gra dhe fëmijë”; tifozët e Tiranës ndezin supersfidën

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

“Ne nuk merremi me gra dhe fëmijë”; tifozët e Tiranës ndezin supersfidën.“Tirona Fanatics” ua kanë prishur gjumin lojtarëve të Crvena Zvezda natën, dukendezur shekzjarre para hotelit ku ata janë akomoduar nga pasditja e djeshme.Ndërsa tifo-grupi tjetër bardheblu, “Capital Crew”, e ka treguar veten me njëbanderolë të madhe, që e ka shpalosur afër stadiumit, në ballinën e UniversitetitPoliteknik, duke i dhënë “zjarr” ndeshjes disa orë përpara. Natyrisht, përmbajtja e sajlidhet me Kosovën, zemrën e shqiptarisë, të cilën Serbia nuk e njeh ende si shtet të
pavarur.

“Lu fta e shqiptarit ka burrëri, ne nuk merremi me gra dhe fëmijë”. Ky ështëmesazhi i fortë i këtyre tifozëve, të cilët stigmatizojnë pushtimin serbtë Kosovës,ge nocidin e ushtruar atje prej tyre ndaj fëmijëve dhe grave të pafajshëm e tëpambrojtur, duke thyer çdo kod lu fte e civizilimi