Në makinë me Antonelën, Mevlani e pranon publikisht se është penduar që zgjodhi Ledjanën (video)

Në makinë me Antonelën, Mevlani e pranon publikisht se është penduar që zgjodhi Ledjanën (video)

Në makinë me Antonelën, Mevlani e pranon publikisht se është penduar që zgjodhi Ledjanën (video)

Antonela, Ledjana dhe Mevlani u kthyen në treshen më të komentuar në Shqipëri, pasi morën pjesë në Përputhen 2. Që prej ardhjes së Antonelës, e cila gjithashtu shfaqi si Ledjana të njëjtin pëlqim për Mevlanin .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…