Në krevat e bën me burra, habit fare këngëtari i njohur: Kam të drejtë dhe unë të bëhem mami

Në krevat e bën me burra, habit fare këngëtari i njohur: Kam të drejtë dhe unë të bëhem mami

Këngëtari i famshëm Sam Smith ka zbuluar dëshirën e tij për të bërë fëmijë deri në moshën 35- vjeçare.

Këngëtari i “I Feel Love”, aktualisht 28 vjeçar, tha se bashkë me partnerin duan të krijojnë një familje së shpejti dhe të shohin fëmijët e tyre të rriten.

“Unë dua fëmijë. I dua të gjitha. Unë dua të kem fëmijë. Unë dua të jem me fëmijët dhe dua t’i shikoj ata duke u rritur dhe të jem me ta çdo ditë. Unë dua të jem një mami”, tha ai.

Këngëtari i hitit “To D ie For” gjithashtu tha se do të donte një partner së pari, duke shtuar se është e vështirë të takosh njerëz në Londër.