Ndryshimi i pabesueshëm i Migjen Kelmendit

Ndryshimi i pabesueshëm i Migjen Kelmendit

Gazetari e publicisti Migjen Kelmendi, është pa dyshim një nga figurat e rëndësishme të jetës publike në vend.

Ai, dikur ishte edhe roker, madje me muzikën e tij bëri bujë në vitet 80-të.

Gjithsesi, publiku Migjen Kelmendin e njeh përmes punës së tij si gazetar dhe publicist dhe gjithashtu si një promovues i fuqishëm i dialektit gegë edhe në të folurën publike.

Ka kohë që Migjenin nuk po e shohim në ekran.

Ai, paska ndryshuar shumë.