Ndahen Naim Abazi dhe Mihrije Braha, e konfirmon edhe vetë Mihrija: Po jemi ndarë

Ndahen Naim Abazi dhe Mihrije Braha, e konfirmon edhe vetë Mihrija: Po jemi ndarë

Megjithëse ka kaluar shumë kohë, Naim dhe Mihrije Braha vendosën të tregonin se si qëndron e vërteta e lajmit që doli nga goja e tyre për ndarjen.

“Ishte data 1 prill dhe gazetarët na kontaktuan. Donin që ne të hiqeshim si të ndarë. U lutën aq shumë sa vendosem pse jo?

Meqë dhe Naimi këmbënguli, pranova. I lajmëruam familjarët për lojën, dhe vete nga goja ime publikisht thashë që jemi ndarë. Të nesërmen e pranuam që ishte një shaka” -tha Mihrije Braha e ftuar te Rudina.

Ajo foli dhe për njohjen e saj me Naimin, se si u dashurua vetëm duke e dëgjuar në radio.