“Mos lejoni të na mbajnë të lidhur si zagarë me orë policore, paralejmeron protesta”!

“Mos lejoni të na mbajnë të lidhur si zagarë me orë policore, paralejmeron protesta”!

Shkruan: Kim Mehmeti

Lexova diku se Komisioni për Sëmundje Infektive në Maqedoni është duke mbajtur mbledhje urgjente për ta shqyrtuar edhe mundësia për kthim të orës policore?!

Mos u tallni me ne dhe mos mendonin se nuk e dimë që keni hallin e atyre që duan sa më shpejtë zgjedhje parlamentare, e jo shëndetin tonë!

Pra kujdes se do na detyroni të dalim në rrugë që ta shihni sa e keni dëmtuar shëndetin tonë mendorë!