Ilir Hasani

Hapim bastoret, shkojmë në zgjedhje, tubime, liturgjia…, dhe hop karantinë dy ditore. Qytetari në këtë pandemi tregoi një edukatë shumë të lartë, duke ndjekur me përpikshmëri udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik.

Por kjo mënyrë e veprimit po sfidon sjelljen e mirë qytetare, duke vënë në rrezik bindjen e qytetarëve atëherë kur do të jetë më shumë se e nevojshme!-shtoj Hasani.

Para pak ditesh Bujar Osmani deklaroj ne hapjen e xhamive qe besimtaret mos ti vizitojne xhamite poashtu edhe sipas disa burimeve jozyrtare marrim vesh se Bujar Osmani e perkrahte karantine 58 oreshe.