Misteri i madh/ ​Pse u ndalën telefonat në laboratorin e Wuhanit nga data 7 deri 24 tetor?

Misteri i madh/ ​Pse u ndalën telefonat në laboratorin e Wuhanit nga data 7 deri 24 tetor?

Mediat britanike shkruajnë se ndërveprimi telefonik u ndal plotësisht në Institutin e Virologjisë në Wu han të Kinës ndërmjet datave 7 dhe 24 tetor të vitit të kaluar dhe se instituti mund të ishte mbyllur për shkak të një ‘ngjarje të rreziks hme’.

Sipas gazetës britanike, The S un, gjatë kësaj periudhe nuk pati asnjë ndërveprim telefonik për shkak të një ‘ngjarje të rrezik shme’ në këtë institut, i cili ‘mund të ishte mbyllur gjatë kësaj kohe’.

Mediat britanike po ashtu raportojnë se pretendimi në fjalë forcon teorinë e presidentit të SH BA-së Dona ld Tr ump se virusi kishte “dalë nga lakuriqët e infektuar në laborator”.

Nga ana tjetër, Organi zata Botërore e Shënde tit (OB SH) mendon se koronavirusi doli nga tregjet e kafshëve në Wu han.