Milioneri tiranas kapet mat me modelen e njohur

Milioneri tiranas kapet mat me modelen e njohur


Përderisa ditët e dhjetorit e kanë ngrirë Europën me temperatura të ulëta, kjo nuk vlen aspak për Majamin e Shteteve të Bashkuara.
Dhe lum si ata që i kanë mundësitë që të shkojnë atje në plazh, e t’i shijojnë rrezet e diellit duke parë në anën tjetër dekorimet e bukura të festave të fundvitit në sfond.:Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: