Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë”

Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë”

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë.Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë”

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kaz inovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.
Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin. Ky lajm eshte mare nga portali INFOSHQIP nese cenon privatesine e dikujt na shkurani ne facebook dhe e fshijme. Nuk mbajme pergjithesine e lajmeve te postuara ngaqe ne nuk i shkruajme i marrim nga portaleve tjere.