“Më ka ngeIur në mendje…”/ Gazetarja shqiptare: Kam parë në ëndër sikur isha në sh.trat me Ramën dhe…

“Më ka ngeIur në mendje…”/ Gazetarja shqiptare: Kam parë në ëndër sikur isha në sh.trat me Ramën dhe…

Politikania dhe gazetarja nga Kosova, Saranda Hoda, e njohur si Sasa, zbu/loi se gjatë periudhës së karantinës, ka parë në ëndërr kryeministrin Edi Rama. Këtë ajo e tha pasditen e sotme në emisionin “Ftesë në 5”. “U takuam dhe qamë hallet”, tha Sasa.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Po ashtu ajo zb/uloi se në Kosovë, kur shikon një politikan në ëndërr, thonë që do të realizohet diçka e madhe dhe ajo shpreson për këtë. “Më ka ngelur në mendje ëndrra me Edi Ramën. Unë shikoj shumë ëndrra. Kur zgjohem nga gjumi komentoj që pashë atë ëndërr e këtë ëndërr. Por më e bukura e gjithë këtyre ëndrrave ka qenë ëndrra me Edi Ramën. Kishte shumë njerëz, erdhi më takoi mua dhe më kërkoi për të biseduar, qamë hallet me pak fjalë. Unë u ndjeva e privilegjuar që Edi erdhi më takoi. Në Kosovë thonë që është mirë kur sheh politikan në ëndërr dhe realizohet ndonjë diçka e madhe”, thotë Sasa. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.