Mbyllet ‘E Diela Shqiptare’ pas 11 vitesh, Ardit Gjebrea prek të madh e të vogël me kete…

Mbyllet ‘E Diela Shqiptare’ pas 11 vitesh, Ardit Gjebrea prek të madh e të vogël me kete…

Mbyllet ‘E Diela Shqiptare’ pas 11 vitesh, Ardit Gjebrea prek të madh e të vogël me kete…

Përmes një statusi në Instagram, producenti i programit, Ardit Gjebrea ka bërë disa falenderime duke nisur nga stafi deri tek shikuesit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…