Mbi 4000 euro kushton veshja e Leonora Jakupit që ka veshur në koncertin e fundit

Mbi 4000 euro kushton veshja e Leonora Jakupit që ka veshur në koncertin e fundit

Veshja e Leonora Jakupit në koncertin e fundit kalon shifrën e 4,000 eurove.

Nga Skenderaj direkt e në shtëpitë tuaja zëri Leonora Jakupit  argëtoi mijëra fansa.

Padyshim që një koncert i tillë i përgatitur deri në detaje kërkon edhe një paraqitje të bukur skenike.

Leonora u paraqit e veshur me kostum ngjyrë jeshile nga Dolce Gabanna që sipas llogarisë në Instagram “What they wearin” kushton rreth 3,600 euro dhe një palë vathë nga e njëjta markë që kushtojnë 695 euro.