Maskohet si i pastrehë për të parë nëse e lejojnë të hyjë në restorant (Video)

Maskohet si i pastrehë për të parë nëse e lejojnë të hyjë në restorant (Video)

Eksperimenti i fundit social, e vërteton edhe njëherë shprehjen se ‘nuk duhet vlerësuar librin në bazë të kopertinave’.

Coby Person është maskuar sikur të ishte i pastrehë dhe ka provuar të hynte në një restorant luksoz, në Floridë të Shteteve të Bashkuara, transmeton Telegrafi.

Reagimi i kamerierit ishte tepër i shpërfillës dhe nënçmues, sa që nuk e lejoi as të fliste me telefon në pronën e lokalit.

Mirëpo, ai mbeti i hutuar, kur ‘miliarderit’ i arriti shoferi me Rolls-Royce dhe i dha valixhen me para.

“Do ta blija restorantin, vetëm për të pushuar nga puna”, i ka thënë Person, para se të largohej me makinën e shtrenjtë.