Marina Vjollca nis ditën me ‘përkëdhelje’

Marina Vjollca nis ditën me ‘përkëdhelje’

Marina Vjollca ka nisur ditën n ë mënyrën më të mirë të mundshme.

Marina Vjollca gjatë gjithë periudhës së izolimit ka qëndruar afër me publikun përmes rrjeteve sociale dhe emisionit të saj.

Bukuroshja mëngjesin e sotëm e nisi në mënyrën më të mirë, ajo ndau një fotografi ku tregon se ka pranuar një buqetë me lule dhe krahas fotos shkruante:

“Kur përkëdhelesh që në mëngjes”.

Ajo mbajti të fshehtë emrin e personit që ia bëri këtë dhuratë, por të gjithëve na shkon në mendje emri i bashkëshortit të saj Ghetto Geasy.