Maqedoni, muslimanët dhanë shembull, rrespektuan rekomandimet

Maqedoni, muslimanët dhanë shembull, rrespektuan rekomandimet

Besimtarët musliman në Maqedoni sot kanë falur namazin e parë të xhumasë në xhami.

Pamjet që vijnë thuajse nga të gjitha xhamitë në Shkup tregojnë se të gjithë bestimarët nëpër Shkup kanë rrespektuar në tërësi rekomandimet nga autoritet siç janë vendosja e maskave dhe mbajtja e distancës.

Pavarsisht tenimeve të disa mediave për ta paraqitur situatën ndryshe nga realiteti. Rekomandimet që u impelmentuan i përshëndeti i edhe zv kryeministri Bujar Osmani.