Lumi B: Ja kanë nis me m’shku nerva krejt politikanët, po m’shtin mos me votu!

Lumi B: Ja kanë nis me m’shku nerva krejt politikanët, po m’shtin mos me votu!

Në emisionin “Prive” ishte i ftuar reperi Lumi B, ku edhe iu përgjigj 25 pyetjeve.

Ndër pyetjet e bëra ishte edhe: “A ka lajme që të irritojnë”.

Ai nuk hezitoi të përgjigjej duke thënë se në karantinë ka shikuar shumë politikë, dhe politikanët kanë filluar të mos i pëlqejnë.

“Paj po, varet tash.

Në karantinë kemi kqyr shumë politikë, sa që ja kan nis me m’shku nerva krejt politikanët, ashtu me m’shti mos me dal me votu hiq”, u shpreh ai./Indeksonline/