Luani i uritur i afrohet gjirafës që mbron foshnjën e saj – gjirafa bën atë që do ta bënin pak nëna! (Video)

Luani i uritur i afrohet gjirafës që mbron foshnjën e saj – gjirafa bën atë që do ta bënin pak nëna! (Video)

Në një video ju mund të shihni një grabitqar i cili duket se ishte në kërkim të ushqimit. Kështu, ai sheh dy gjirafa nga distanca dhe fillon tu afrohet atyre.

Të alarmuar nga situata, shkruan në përshkrimin e videos, përcjell Telegrafi, gjirafa mama qëndron mbi të voglën e saj – në një qëndrim mbrojtës.

Por luani duket i vendosur për të marrë ushqimin e tij dhe fillon të rrethojë çiftin. Pastaj shkon për të arritur qëllimin, për të rrëzuar kafshën e gjatë.

Dhe me këtë, gjirafa braktis të voglën e saj, duke kërcyer dhe larguar dhe duke shkelur të voglën e saj në largim – gjithashtu edhe duke e braktisur.