Lopa Me Prodhim Rekord Qumështi, 54 Litra | VIDEO

Lopa Me Prodhim Rekord Qumështi, 54 Litra | VIDEO

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel kombëtar të bagëtisë dhe konkurrencës mjeljes mbajtur në Patiala, Punjab Indi. Holstein Friesian janë një lloj i bagëtive të qumështit me origjinë nga Provincat Hollandeze të Holandës së Veriut.Ju lutemi na ndihmoni qe në faqen vetem duke shty,ppur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin VIDEO ↓↓↓