“Llapjani” i “O sa mirë” testohet për koronavirus

“Llapjani” i “O sa mirë” testohet për koronavirus

Aktori kosovar, Kushtim Qerimi i është nënshtruar testit të koronavirusit.

Pas daljes së rezultateve aktori ka njoftuar miqtë dhe koleget se ka rezultuar negativ në testin e Covid-19.

“Kogja nifar lezeti koka me dal negativ në testin e k’tij virusi”, ka shkruar aktroi në postim.

Kujtojmë që Kushtrimi më së miri njihet me rolin e “llapjanit” në serialin vendor “O Sa Mirë”.