Lidhi Kurorë Me Vajzën 50 Vite Më Të Re Dhe Nuk I La Gjë Pa Blerë, Flet Ish-myftiu Shqiptar: Ato Fjalët Që Më Thanë Nuk I Meritoj… - Lajme-Javore