LAJMI I FUNDIT – LAJM I MIRE NGA BANKA BOTRORE PER KOSOVEN NUK DO TA BESONI

LAJMI I FUNDIT – LAJM I MIRE NGA BANKA BOTRORE PER KOSOVEN NUK DO TA BESONI

Banka Botërore planifikon ta mbështesë Kosovën me mbi 120 milionë euro për menaxhimin dhe zbutjen e ndikimit të COVID-19.

Ky program përfshin një projekt të ri me procedura të përshpejtuara për t’iu përgjigjur prioriteteve urgjente të sektorit të shëndetësisë dhe për të mbrojtur të ardhurat e ekonomive familjare.

Banka Botërore planifikon ta mbështesë Kosovën me mbi 120 milionë euro për menaxhimin dhe zbutjen e ndikimit të COVID-19.

Banka Botërore planifikon ta mbështesë Kosovën me mbi 120 milionë euro për menaxhimin dhe zbutjen e ndikimit të COVID-19.

Ky program përfshin një projekt të ri me procedura të përshpejtuara për t’iu përgjigjur prioriteteve urgjente të sektorit të shëndetësisë dhe për të mbrojtur të ardhurat e ekonomive familjare.

Banka Botërore planifikon ta mbështesë Kosovën me mbi 120 milionë euro për menaxhimin dhe zbutjen e ndikimit të COVID-19.