Lajm i mirë për punëtorët shëndetësorë dhe policinë, qeveria merr vendimin për shtesat

Lajm i mirë për punëtorët shëndetësorë dhe policinë, qeveria merr vendimin për shtesat

Qeveria e Kosovës është duke mbajtur mbledhjen e radhës, në të cilën u morën disa vendime.

Njëra ndër to ishte edhe miratimi i shtesave për punëtorët shëndetësorë dhe policinë.

Kurti e emëroi Drejtor të Doganës, ky ishte vlerësimi që ekspertët britanez i bënë Agron Llugaliut

Këto shtesa këto dy kategori po i marrin për shkak të punës së tyre në përballje me pandeminë.

“Shtesa në pagë sipas këtij paragrafi paguhet për muajt prill dhe maj”, tha ministri i Financave, Hekuran Murati në mbledhjen e qeverisë.

Shuma shtesë të cilën do të marrin mjekët dhe policia është 150 euro.