Labënishti: Koalicioni AlternAtivA – ASH fitues i zgjedhjeve të ardhshme

Labënishti: Koalicioni AlternAtivA – ASH fitues i zgjedhjeve të ardhshme

“Koalicioni AlternAtivA – Aleanca për Shqiptarët do të realizojë fushatë dinjitoze programore para qytetarëve. Në asnjë rast nuk do të bëjmë fushatë negative me ofendime dhe sharje ndaj oponentëve politik”, tha Labënishti.

Sipas tij në zgjedhjet e ardhshme fitues i zgjedhjeve do të jetë koalicioni AlternAtivA – Aleanca për Shqiptarët.