La të mb ytej në det 17 vjeçaren gjatë xhiros me skaf në Velipojë, ja ve ndimi i Gjykatës për Indrit Bajraktarin

La të mb ytej në det 17 vjeçaren gjatë xhiros me skaf në Velipojë, ja ve ndimi i Gjykatës për Indrit Bajraktarin

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Gjy.kata ka lënë në b.urg Indrit Bajraktarin, të riun me të cilin po bënte xhiro në det në Velipojë, 17 vjeçarja Enisa Doda e cila ra në det dhe u m.byt.

Sipas mjekësisë ligjore, vajza ka vd.ekur si pasojë e mb.ytjes teksa hetimet thonë se i riu që ishte në skaf me të, nuk i ka dhënë asnjë ndi.hmë por ka nxituar të dalë nga deti dhe më vonë ka tentuar të largohet nga vendi i ngjarjes.

Pronari i skafit ka pohuar se dy të rinjtë kanë kërkuar me qera skafin për 30 minuta teksa pak më vonë, një pushues i tha pronarit se një nga të rinjtë po mb.ytej.

Pronari hyri në det dhe ka vënë re Indritin teksa po dilte me not i vetëm. Menjëherë e ka pyetur se ku ishte vajza, por Indriti i ka thënë se ajo ka takuar në breg xhaxhain e saj dhe ishte me të. Pronari ka dy.shuar teksa i riu ka tentuar të largohet, por ai nuk e ka lejuar dhe i ka kërkuar Indritit ta çojë aty ku është vajza.

Së bashku, kanë ecur për 20 minuta ndërsa pas kësaj, pronari ka telefonuar menjëherë policinë e cila ka ndaluar Bajraktarin.