La Gruan Dhe Fëmijët Për Këngëtaren Fjolla Morina, Biznesmeni Shqiptar I Dedikon Fjalë Zemre: Qëkur Erdhe Ti Jeta Ime… - Lajme-Javore
error: Kujdes: Ndalohet kopjimi i materialit. !!