La duhanin, shqiptari tregon shumën marramendëse që ka kursyer

La duhanin, shqiptari tregon shumën marramendëse që ka kursyer

Thonë se duhani dëmton rëndë shëndetin, por nuk është vetëm kjo. Duhani dëmton rëndë edhe buxhetin e konsumatorëve.
Këtë e ka treguar më së miri edhe Shabani, një shqiptar nga Kaçaniku, i cili prej disa kohësh ka ndaluar së konsumuari duhanin dhe ka mbledhur paratë pë të realizuar ëndrrën e tij.

Shabani tregon se me këto para mund të shkojë në Mekë e Medinë, pasi është besimtar mysliman.

Ja çfarë shkruan Shabani:

Kush thote se Duhani demton shendetin gabon,duani demton edhe buxhetin.Keto kursime jan kursime nga ndalimi i duhanit dhe me ndimen e Allahut po relizoj Umren vizit ne Medinen e ndritur dhe Meken e shenjt. Allahu jav mundesoft nderprerjen e duhanit dhe realizimin e enderrave.”