Kur berberi praktikton dorën tek ju, rezultati është për të ikur me vrap

Kur berberi praktikton dorën tek ju, rezultati është për të ikur me vrap

Janë të shumtë berberet e rinj, të cilët normalisht diku duhet ta nisin praktikën në mënyrë që të mësojnë dorën.Ky është rasti më i keq që mund të të bjerë, pasi rezultatit nuk i dihet dhe do t’ju duhet të prisni më shumë se 2 javë që t’ju rritet sërish floku në mënyrë që të ndryshoni stil.
Gjithsesi shikoni anën pozitive, jeni duke ndihmuar një berber që të fitojë vetëbesim.Një ditë në një të ardhme të largët, ai djalë do të përmirësohet dhe do qetheni pa frike.Deri atëherë, do jeni muza e veprave të tij të artit, në kokën tuaj.
Shikoni fotot ne vazhdim dhe shkrihuni se qeshuri:

OR20