Ko.nflikt në Tiranë: I hipën mbi makinë shoferit e i thyen xhamin, arr.estohet 34-vjeçari

Ko.nflikt në Tiranë: I hipën mbi makinë shoferit e i thyen xhamin, arr.estohet 34-vjeçari

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Shërbimet e Komisariatit Nr.6, në Tiranë kanë arritur të parandalojnë përshkallëzimin e mëtejshëm të një kon.flikti, në rrugën “Konferenca e Pezës”.

34-vjeçari Robert Skara, u arre.stua pasi god.iti shtetasin K.B dhe kishte hipur mbi mjetin e tij, të cilin ia kishte thyer e po tentonte ta qël.lonte me sende të forta, por u vu në pr.anga.

”Sherbimet e Policisë, falë ndërhyrjes në kohë kanë bërë të mundur parandalimin e përshkallëzimit të ko.nfliktit ku shtetasi R.S, kishte hipur mbi mjetin e shtetasit K.B, të cilin ja kishte thyer dhe po e kërc.ënonte si dhe po ten.tonte ta që.llonte me sende të forta, por është vënë në pr.anga nga Policia”, informon policia.

Gjithashtu, nga hetimet e kryera ka rezultuar se shtetasi R.S, duke lëvizur me një monopatinë është tre.mbur nga mjeti me drejtues K.B, i cili po lëvizte në të njëjtin drejtim me këtë shtetas. Më pas shtetasi R.S., e ka go.ditur me gru.shta si dhe i ka dëm.tuar mjetin me se.nde të for.ta shtetasit K.B.

Në përfundim të veprimeve u bë ar.restimi në flagrancë i shtetasit R.S., 34 vjeç, për veprat pen.ale “Shk.atërrim i pronës me dashje‘’,’’ Pla.gosje e lehtë me dashje’’ dhe ‘’Kan.osja” .

Materialet procedurale do t’i kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore.