Kishte filluar punë si zëvendësuese/ Mësuesja ‘çmend’ nxënësit: U dërgon foto dhe video intime!

Kishte filluar punë si zëvendësuese/ Mësuesja ‘çmend’ nxënësit: U dërgon foto dhe video intime!

Një mësuese zëvendësuese në një shkollë të mesme të Karolinës së Veriut është akuzuar për dërgimin e fotove dhe videove seksuale tek nxënësit e saj meshkuj 13 dhe 14-vjeçarë. Emily Durden, nga Shelby, u arrestua të enjten e kaluar dhe u burgos për tre akuza: sjellje të pahijshme me një student, shfrytëzim seksual të shkallës së dytë të një të mituri dhe akuza për shfaqje të materialeve të dëmshme për një të mitur.

Durden, e cili më parë ka punuar si mësues zëvendësues në shkollën e mesme Crest, u lirua të nesërmen pasi kishte paguar një garanci prej 50,000 dollarësh. Në kushtet e lirimit, 19-vjeçarja duhet të qëndrojë larg shkollës dhe të mos kontaktojë me adoleshentët.