Kim Mehmeti: Model i politikanit që unë e çmoj është Afrim Gashi

Kim Mehmeti: Model i politikanit që unë e çmoj është Afrim Gashi

“Model i politikanit që unë e respektoj dhe e çmojë është Afrim Gashi në Maqedoni. Bëhet fjalë për një politikan të mençur, që i shërben popullit. Unë i dua politikanët që promovojnë vlera”, ka thënë publicisti i mirënjohur shqiptar Kim Mehmeti në emisionin “Këndi i Kimit” për TV Syri – Shqipëri.