Kida sjellë vallëzim atraktiv nën tingujt e muzikës

Kida sjellë vallëzim atraktiv nën tingujt e muzikës

Këngëtarja e njohur shqiptare Orhidea Latifi, e cila njihet me emrin artistik Kida, është mjaft e talentuar dhe e dashur për publikun.

Edhe pse e re në moshë, ajo ka arritur që të krijoj një bagazh mjaft të pasur muzikorë.

Pasi është larguar karantina, duket se kjo gjë e ka gëzuar këngëtaren e cila ka shijuar tingujt e muzikës.

Ajo është paraqitur mjaft e disponuar, derisa kërcente duke shijuar tingujt e muzikës.