Khabib Po Gruan E Kam Shqipëtare Myslimane Dhe Jam Krenar Për Këtë, Nuk E Kam Fshehur Kurrë

Khabib Po Gruan E Kam Shqipëtare Myslimane Dhe Jam Krenar Për Këtë, Nuk E Kam Fshehur Kurrë

Khabib Po Gruan E Kam Shqipëtare Myslimane Dhe Jam Krenar Për Këtë, Nuk E Kam Fshehur Kurrë

Legjenda e UFC-së, Khabib Nurmagomedov është pensionuar nga UFC në stilin e kampionit.Të shtunën mbrëma ai arriti fitoren e radhës dhe të fundit në karrierë. Bilanci 100% në karrierë tashmë e ka bërë atë një emër të veçantë në sport. Jeta e tij është përfolur shumë, ndërsa ka dhënë vazhdimisht mesazhe në mbështetje të familjes.Khabib është i martuar, por asnjëherë nuk ka treguar në fotografi gruan e tij.