Kështu dukej Loredana para operacioneve plastike

Kështu dukej Loredana para operacioneve plastike

Reperja Loredana, e cila për shqiptarët u bë e njohur me lidhjen e saj me reperin Mozzik, para se të kryente operacione plastike dukej krejt ndryshe.

Ajo dhe Mozzik janë prindër të një vajze, pas lindjes të së cilës ata dy u ndanë.

Loredana me tu shfaqur për publikun shqiptar veq më me operacione plastike dhe publiku e njohu me këtë fytyrë.

Mirëpo një faqe në Instagra “Vipat e bllokut” ka nxjerrë një fotografi të Loredanes në të cilën ajo dukej krejtësisht ndryshe.

Nuk kishte të bëra as buzët, as mollësat, as hund dhe as shumë gjërë fallco.