Këngëtarja shqiptare tregon sekretin: Bëjmë s*k s me burrin 4 herë në na.të, ai më…

Këngëtarja shqiptare tregon sekretin: Bëjmë s*k s me burrin 4 herë në na.të, ai më…

Këngëtarja e njohur dhe shumë e pëlqyer nga të rinjtë, ka treguar se është një m.an.iake në sh.trat, bashkë me të dashurin e saj. Miriam Cani ka ndarë me fansat e saj një se.kret nga dh.oma e gj.umit, kur thotë se bën s* ks katër herë brenda një na.te, e ka raste edhe gjatë.

Ajo thotë se Albani është shumë i kë.naqur dhe jeta e tyre i.nti.me shkon për mrekulli. Kjo deklaratë e saj sigurisht nuk është kaluar pa komente, ku të shumtë kanë qenë ata që kanë thënë se e tepron kur thotë se e bë.jnë kaq shpesh brenda natës. Si e komentoni ju ketë?