Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt personalisht kam mei ‘Zhduk’ në prush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?

Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt personalisht kam mei ‘Zhduk’ në prush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt personalisht kam mei ‘Zhduk’ në prush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?
Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura an tti Muslimane, ka bërë një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së Muslimanëve shqipëtarë, transmeton gazeta ditore.

Kastriot Myftaraj thotë që nuk do të jetë larg ajo ditë që do të shem.ben të gjitha xhamitë. Është shumë afër që do të realizohen disa plane për xhamitë në të gjithë vendet ku ka shqiptarë.