Ka Dy Fëmijë, Gruja 34 Vjeçe E Tregon: Ma Kërkon Trupi Dhe E Bëj Në Krevat Me Shokun E Burrit, Po Jam Në Hall Të Madh Nuk Di Kë Të Lë - Lajme-Javore