“Je sa taka ime”, degradon debati mes Antonelës e Sindit

“Je sa taka ime”, degradon debati mes Antonelës e Sindit

Takimi katër minutash mes Sindit dhe Atdheut ka ndezur gjakrat mes saj dhe Antonelës.

Në debat e sipër vajza nga Shkodra e ka ofenduar duke i thënë se është sa taka e këpucës së saj, pasi Sindi i tha se mos ndjente konkurrencë.

Sindi: Po ndjen konkurrencën Antonela?

Antonela: Je sa taka ime 12 centimetra.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…

Sindi: Kjo dashuria juaj nga hiçi të duket e besueshme?

Antonela: Je xheloze?

Sindi: Xhelozinë e ke ti shpirt që më krahason me takën. //Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…