“Janë Infektuar Dhe Anëtarë Të Familjes”/ Modelja E Njohur Shqiptare Preket Nga Koronavirusi Në Muajin E Nëntë Të Shtatzënisë, Greiss Petroviç: Uroj Që Të Mos Vijë Bebi Derisa Ta Mbyll Këtë Dreq COVID - Lajme-Javore