Jam 45 vjeçare dhe nuk po më mjafton vetëm burri dua me shumë, ky është numri im.. (Vetem djem serioz)

Jam 45 vjeçare dhe nuk po më mjafton vetëm burri dua me shumë, ky është numri im.. (Vetem djem serioz)Miq jam Lendita 45 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në Shqipëri por jetojë edhe në Kosovë. Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri.
Kerkoj nje mashkull te sinqert per martes! Pershendetje,jam nje femer e ndershme e moshes 38 vjecare,jetoj ne Prizren.Kam deshire te njihem me nje mashkull te sinqert ashtu si jam dhe vete per nje lidhje martesore…Nëse doni me më pa në kamerë dhe të flasim me zë, Klikoni posht shkrimit në reklamë dhe do ju hapet kamera ime. Ju pres juve sepse nuk kam kohë të rrihë gjithë kohën….Kliko në reklamën më poshtë dhe shkruaj, pritë pergjigjie…