Ja se si Anviu ma coptoi këmishën dhe më shkatërroi në misër

Ja se si Anviu ma coptoi këmishën dhe më shkatërroi në misër

Pasi përfundova me sukses provimet e vitit të parë në fakultetin e Kimisë në Prishtinë, shkova në fshatin ku jeton gjyshi im pak kilometra larg qytetit . Për shkak të temperaturave të larta vishesha me rroba shumë të shkurta dhe kjo si duket ka provokuar jo pak fshatarët. Avniu është komshiu i gjyshit dhe i ndihmon atij me punët bujqësore. Një ditë pasi më shikoi thellë ai insistoi që të shkoja me të me traktor në fushën e tij. Ma mori mendja që donte të më prekte por asnjëherë se kisha menduar se do të më shqyente. Per te pare ngjarjen kliko ne videon me poshte: