Ja pse Bruce Lee ishte dhe mbetet legjendë

Ja pse Bruce Lee ishte dhe mbetet legjendë

Po të ishte ende gjallë, tani do të festonte përvjetorin e 81-të.

Bëhet fjalë për legjendën e kung-fu-së, Bruce Lee, i cili ka qenë dhe mbetet i pakrahasueshëm për nga aftësitë e tij në artet parciale.

Duke u nisur nga bërja e pompave me vetëm dy gishta të njërës dorë, e deri te shpejtësia e jashtëzakonshme e goditjes, ku shpesh regjisorët është dashur t’i montojnë filmat në xhirim të ngadalësuar për ta parë goditjen e tij në mënyrë normale, ai mbetet vërtetë legjendë, për të cilin duhet ditur si gjeneratat e vjetra, ashtu edhe ato të reja.

Ne ju sjellim një video që e dëshmon këtë: