Ja cili është propozimi i qeveris reth Orës policore gjat vikendit?

Ja cili është propozimi i qeveris reth Orës policore gjat vikendit?

Sot qeveria jep propozim që Ora Policore gjat vikendit ku kemi dy festa si Fitër Bajramin dhe Sv. Kliril dhe Metodij te fillon nga e Shtuna ora 19 deri te Marten ora 05:00. Propozimi ende nuk ka aritur në fuqi pasi pritet po që i njëjti propozim të miratohet edhe nga kryetari i shtetit.

Sot qeveria jep propozim që Ora Policore gjat vikendit ku kemi dy festa si Fitër Bajramin dhe Sv. Kliril dhe Metodij te fillon nga e Shtuna ora 19 deri te Marten ora 05:00. Propozimi ende nuk ka aritur në fuqi pasi pritet po që i njëjti propozim të miratohet edhe nga kryetari i shtetit.