ITALI– Vidio qe po cemënd Botën….“Covid-19 nuk ekziston” Le Iene: Teoritë e konspiracionit për koronavirusin…

ITALI– Vidio qe po cemënd Botën….“Covid-19 nuk ekziston” Le Iene: Teoritë e konspiracionit për koronavirusin…

Ja kush thotë se prapa pandemisë së koronavirusit, në të vërtetë ekziston 5G.

ITALI– “Covid-19 nuk ekziston, është një mbulim i krijuar për të fshehur dëmtimin e 5G.”- kjo është teoria e paraqitur të martën më 6 maj në “Le Iene “në shërbim të Gaston Zama.

Për këtë çështje Rosario Marciano shprehet: Situata në të cilën ne gjendemi tani është përgatitur për një kohë të gjatë.

Ndër të tjera ai shpjegon se në mediat kombëtare të Itali sheh vetëm versionin zyrtar, me listat e të vdekurve dhe të të infektuarëve prej virusit.

Të gjitha lajmet alternative në rrjet janë mbuluar plotësisht.

“Unë nuk kam frikë nga infektimi i koronavirusit sepse nuk ekziston. “- thotë ai.

Siç shkruajnë mediat italiane, e gjithë situata e krijuar për virusin është krijaur në bazë të teorisë se bota është përfshirë nga efektet e 5G, një temë kjo mjaft e përfolur, por që është mohuar nga zyrtarët javëve të kaluara.